Log ind
VÆRKTØJER
Notesbog
Din personlige notesbog
Biologi
Opslagsbog
Fysik/kemi
Opslagsbog
Geografi
Opslagsbog
Det periodiske system
Søg i portalen

Om portalen

  • Didaktiserede undervisningsforløb, rigt illustreret med billeder, animationer og videoer
  • Masser af inspirerende øvelser
  • Fuldt dækkende i forhold til Fælles Mål

Med naturfagsprøven.gyldendal.dk er du dækket ind hvad angår faglige tekster, praktiske øvelser, evaluerende opgaver, diskussionsoplæg og forslag til ekskursioner. Portalen rummer desuden flere opslagsværker.

Strukturerede forløb

Forløbene, som alle er nyskrevne, danner portalens kerne. Der veksles mellem forskellige medietyper (tekst, billede, animation, video), ligesom der linkes til relevante steder på nettet, hvor man kan søge supplerende viden. Forløbene har en indre progression, hvad angår fx fagtermer og abstraktionsniveau.

Øvelser

Portalen rummer et væld af øvelser, hvor eleverne får fingrene ned i faget og ser teori omsat til praksis. Der findes både laboratorieøvelser, feltøvelser på forskellige biotoper, diskussionsøvelser, hvor klassen fx skal forholde sig til et etisk dilemma, og småøvelser, som ikke kræver udstyr, og som kan laves undervejs som et afbræk i tekstlæsningen.

Enkel navigation

Med naturfagsprøven.gyldendal.dk får du enkle og overskuelige rammer. Man navigerer mellem de enkelte faneblade og i venstremenuen. I forløbene foregår navigationen i boksene i højre side, hvor man ganske enkelt klikker sig vej gennem forløbet.